Trouver une recette :

Pâte à pizza

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Pâte a pizza Recipe

Par gateaupassion.com
Pâte a pizza Recipe par Gateaupassion.com

For 2 pizzas Ø 24,5cm

  • 250g flour
  • 10g yeast
  • 5g salt
  • 150g water
  • 1 tbsp olive oil
  • 1tsp sugar
Niveau : Easy   Preptime : 45 minutes   Cooktime : 15 minutes   Rest : 0 minutes

This pâte à pizza is better than ready-to-use.

  1. Mix yeast and water into a food processor fitted with a kneading attachment, add 100g flour, mix gently. Cover with clingfilm and leave to rise at 20° about 30 min.
  2. Add the remaining ingredients. Knead 10 min to obtain a homogenous and elastic dough. After that, cover again and leave to rise at 20° for about 1 hour until doubled in size.
  3. Preheat the oven to 220°.
  4. Divide the dough into 2 pieces and shape them into balls, cover with a cloth leaving for 1/4 hour. The dough will relax sufficiently to be worked. Then roll out on a paper sheet. You must stretch out the dough to make a disk.
  5. Put a topping according to the recipe, then place on a hot baking sheet in the oven , and bake for about 15 minutes.
Astuces recettes par Gateaupassion.comBon appétit !

Print

8 recettes de bûches de Noël


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/gateaupassion/modules/mod_news_pro_gk5/data_sources/com_content/model.php on line 53

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/gateaupassion/modules/mod_news_pro_gk5/data_sources/com_content/model.php on line 54

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/gateaupassion/modules/mod_news_pro_gk5/data_sources/com_content/model.php on line 53

Mini-bûches au citron

05-12-2019 Hits:9940 Bûches de Noel Administrator - avatar Administrator

Recette de mini-bûches au citron Auteur Martine Acknin Pour 12 bûchettes: 2 oeufs moyens à température ambiante 60g de sucre en poudre 60g de farine tamisée une plaque de cuisson 30x40cm 2 feuilles de papier sulfurisé 30x40cm Pour...

Read more

Bûche de Noel à la poire

03-11-2011 Hits:19295 Bûches de Noel Administrator - avatar Administrator

Recette de la Bûche de Noel à la poire: Auteur Martine Acknin

Read more

Bûche de Noël aux Noix

30-11-2010 Hits:21261 Desserts d\'hiver Administrator - avatar Administrator

Quatre arômes bien assortis: noix, whisky, café, chocolat. Avec un glaçage brillant et moelleux à point.    Pour 10 à 12 personnes: Pour la génoise: 4 œufs moyens (225g) 130g de sucre en poudre 40g...

Read more

Double Bûche orangechoco

20-03-2007 Hits:22064 Bûches de Noel Administrator - avatar Administrator

Un régal de légèreté , que vous pourrez aussi faire à l'avance, à congeler sans la décoration, pour finition le jour J.   Pour 16 personnes (2 bûches): Biscuit: 120g de...

Read more